Apartment Details
 • * Karper
 • * Roofvis
 • * Witvis
 • Aan het water
 • Animatieteam
 • Bootverhuur
 • Camperplaatsen
 • Fietsverhuur
 • Friesland
 • Huisdieren toegestaan
 • Parkwinkel
 • Recreatieprogramma
 • Restaurant
 • Snackbar
 • Speeltuin: buiten
 • Speeltuin: overdekt
 • Sportveld
 • Visvergunning nodig
 • Wasserette
 • Watersport
 • Wifi
 • Zandstrand
 • Zwembad binnen
 • Zwembad kids

Friesland camping Bergumermeer biedt een visvakantie voor het gehele gezin. Door de vele faciliteiten op de camping kan iedereen zijn eigen topvakantie beleven. Direct aan het water gelegen een topstek voor sportvissers bovendien! Friesland camping Bergumermeer ligt direct aan het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. In het Prinses Margrietkanaal kunt u vissen op snoekbaars, karper en allerlei andere soorten vis.

 

 

 

Vakantiepark in Friesland

Friesland camping Bergumermeer ligt direct aan het Prinses Margrietkanaal en het Bergumermeer. In het Prinses Margrietkanaal kunt u vissen op snoekbaars, karper en allerlei andere soorten vis. Het vakantiepark heeft een strook Friesland camping Bergumermeer biedt een visvakantie voor het gehele gezin. Door de vele faciliteiten op de camping kan iedereen zijn eigen topvakantie beleven. Direct aan het water gelegen een topstek voor sportvissers bovendien! van een paar honderd meter langs het Prinses Margrietkanaal. Maar is veel meer water in de buurt. Wilt u op het kanaal of het Bergumermeer vissen met een motorboot? Ook dat kan.

Kamperen of huren
De camping verhuurt een aantal Terhimotorbootjes die zeer geschikt zijn om mee te vissen. Heeft u zelf een (vis) boot dan kunt u deze ook mee nemen, er is een trailerhelling en een jachthaven ter plekke. Heeft u zelf geen caravan of tent dan kunt u een accommodatie huren. Friesland camping Bergumermeer heeft diverse accommodaties zoals bungalows, vakantietenten, trekkershutten, chalets en stacaravans. Er is genoeg keus. Alle accommodaties zijn met uitzondering van de trekkershutten geschikt voor zes personen. Op het vakantiepark vindt u diverse faciliteiten zoals een kampwinkel, een overdekt water- en speelparadijs, een animatieteam, midgetgolfbaan, kinderboerderij, zandstranden en nog veel meer. Er is voldoende te doen op het park en in de omgeving, ook voor degenen die niet vissen!

Speciaal visweekend april!
In april wordt het visweekend in Friesland georganiseerd voor ouder en kind. Reserveer het visweekend bij Camping Bergumermeer voor een speciaal actietarief

Accommodaties

Bungalow
Onze bungalows zijns een prima uitvalsbasis voor uw tochten door Friesland en over de Friese meren. De bungalows hebben een ruime woonkamer met een smaakvol interieur en centrale verwarming. De keuken is volledig uitgerust met o.a. een magnetron, koelkast, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, etc. Er zijn drie slaapkamers, voorzien van eenpersoonsbedden met dekbedden. Er is één kamer met een stapelbed. Op uw terras, uiteraard voorzien van tuinmeubelen met parasol, kunt u genieten van de voorbijvarende schepen.

 

Chalet
Wij verhuren 6 persoons Chalets. Deze worden ook wel bij ons een bungalettes genoemd. Onze chalets zijn gemaakt van kunststof en zijn smaakvolle ingericht. De chalets hebben verder een comfortabel meubilair, een mooie keuken die ruim van opzet is en drie slaapkamers. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed, één kamer met twee eenpersoonsbedden en één kamer met een stapelbed. Dekbedden en kussens zijn in de slaapkamers aanwezig en hoeft dus ook niet zelf mee te nemen. Verder zijn de chalets voorzien van een toilet, wastafel, douche, centrale verwarming, koelkast, ktv, koffiezetapparaat, waterkoker, 4-pits gascomfort, magnetron, etc.

 

Huurcaravans
Wij verhuren 6 persoons huurcaravans. Alle huurcaravans hebben 3 slaapkamers en zijn geschikt voor 6 personen. De huurcaravans hebben één slaapkamer met een 2-persoonsbed en de andere twee slaapkamers hebben twee 1-persoonsbedden. U hoeft geen dekbedden en kussens mee te nemen deze zijn aanwezig. Verder is de stacaravan zeer compleet ingericht. Wij hebbenonze huurcaravans verdeelt over twee velden . Het ene gedeelte staat in de buurt van het water (spinaker) en het andere gedeelte juist niet (de kajuit). Op het veld de kajuit hebben staan de huurcaravans in een cirkel bij elkaar met in het midden een leuke speelvoorziening en zandbak. De huurcaravans Friesland op de spinaker staan naast elkaar en hebben per huurcaravan een zandbak. Aan het begin van het veld staat ook een leuke speelvoorziening voor uw kinderen.

 

Vakantiehuizen
De vakantiehuizen zijn verdeeld over 2 gedeeltes van het villapark. Het 1e gedeelte is rondom een vijver geplaatst waar u in kunt vissen. Deze vijver staat indirect in contact met het Prinses Margrietkanaal.
Het 2e gedeelte van onze vakantiehuizen Friesland staat direct aan het Prinses Margrietkanaal. U hebt hier prachtig uitzicht over het water en alles wat zich voortbeweegt over het water. Bent u een visliefhebber dan zit u perfect aan dit kanaal. U kunt hier vissen op diverse vissoorten zoals snoek en karper.
Langs dit kanaal is ook onze vakantiehuis voor minder valide mensen gesitueerd. Dichter bij het water kunt u niet komen en de auto mag naast het huisje geparkeerd worden. Deze vakantiehuis is helemaal ingericht voor mensen met een lichamelijke handicap. Dit vakantiehuis voldoet aan alle eisen die zijn opgesteld voor dit type vakantiehuis. Daarnaast is dit vakantiehuis natuurlijk ook geschikt voor mensen zonder een lichamelijke beperking.

 

Vakantietenten
Wij verhuren speciale vakantietenten voor een echt campinggevoel. Onze vakantietenten bieden u een riante binnenruimte. De totale oppervlakte is 25 m2, met een hoogte van 2,5 meter in het midden. Dat betekent overal stahoogte – kruipen is er niet bij. De vakantietenten staan allemaal bij elkaar in de buurt. Voor de vakantietenten bevindt zich een klein speeltuintje met zandbak voor de kleinste onder ons. De vakantietenten geven u de mogelijkheid om optimaal te genieten van uw vakantie. U kunt tijdens u verblijf in één van onze vakantietenten gebruik maken van alle faciliteiten dat ons park u biedt. U maakt tijdens uw verblijf in één van onze vakantietenten Friesland gebruik van onze toiletgebouwen. Deze staan niet ver van de vakantietenten af.

 

Meer info

 

Kamperen

Friesland Camping Bergumermeer bestaat uit 275 kampeerplaatsen Friesland. Deze kampeerplaatsen Friesland zijn verdeeld over 20 hectare en ingedeeld in diverse veldjes. De veldjes zijn verschillend ingericht, waardoor niet één veld hetzelfde is. Al onze kampeerplaatsen Friesland zijn allemaal comfortplaatsen. Dit betekent dat deze voorzien zijn van: water, riool, cai en 10 ampère stroomaansluiting.

 

Er zijn diverse kampeervelden met speeltuintoestellen speciaal voor kinderen t/m 6 jaar. Een gedeelte van onze kampeerplaatsen Friesland liggen direct aan het water. Maar we hebben ook mooie ruime plaatsen die niet direct aan het water liggen. Dus ook voor gezinnen met kleine kinderen kunnen gerust komen kamperen. Friesland camping Bergumermeer beschikt over diverse faciliteiten voor zowel jong als oud. In de hoogseizoen weken is er een professioneel recreatieteam die van alles organiseert.

 

Meer info

 

Video’s

 

 

Contact

Friesland Camping Bergumermeer
Sumar