Karper visvakantie

Karpervisvakantie Nederland

Karper visvakantie

Karper visvakantie

Karpervissen, een karper visvakantie in Nederland is steeds populairder geworden onder de visliefhebbers. Zoals waarschijnlijk bekend zijn goede karper stekken te herkennen aan grote bruisplekken in het water, springende karpers en ook zijn zonnebadende karpers in het voorjaar vaak zichtbaar met een polaroid bril.

Karpervissen en vakantie

Voor liefhebbers van karpervissen in Nederland zou het natuurlijk perfect zijn om in het voorjaar of tijdens de zomer uw hobby te kunnen combineren met uw vakantie. Terwijl u aan het water zit geniet uw partner of gezin van alle extra faciliteiten op het vakantiepark. Of misschien gaat u zelfs wel vissen met het hele gezin!

Camping of bungalowpark aan het water

Speciaal voor karpervissers zijn campings en bungalowparken geselecteerd met viswater en karperstek. Selecteer uw voorkeur voor vissen op karpers bij faciliteiten en vink ook eventuele andere voorkeuren aan. Zo vindt u de meest geschikte camping of een bungalowpark dat aan uw wensen voldoet. Veel campings en vakantieparken bieden ook accommodaties en kampeerplaatsen direct aan viswater! Vanuit uw bungalow of vanaf de kampeerplaats werpt u uw hengel uit, terwijl de rest van het gezin lekker aan het genieten is op het terras in de zon.

Kies voor een camping met viswater of vakantieparken met viswater.

Forelvijver hengeloVisvergunning 
Wanneer u gebruikmaakt van binnenwateren buiten de parken heeft u een vispas nodig. Deze is verkrijgbaar via een hengelsportvereniging bij u in de buurt. Er zit een lijst bij waar op staat waar u mag vissen. Dagvergunningen zijn vaak ook verkrijgbaar wanneer u zelden een hengeltje uitwerpt. Voor vissen in de zee heeft u geen vergunning nodig.

Tips  
Mist u als karpervisser nog iets aan deze website of heeft u nog goede tips om de visliefhebber nog beter te informeren over een karper visvakantie? Laat het ons dan weten via het contactformulier.

Top 5 Karper visvakanties in Nederland

Ga naar alle parken waar je kan karpervissen