Visweekend in Nederland

Heerlijk een weekendje vissen? Dat kan op vele plekken in Nederland! Van Groningen, Drenthe of Friesland tot aan Giethoorn, Overijssel of Zeeland. In de provincies vind je meerdere viswateren, vaak omgeven door een prachtig natuurlandschap. Hier kan in alle rust en ruimte heerlijk gevist worden. Naast al deze rust en ruimte vind je in de nabije steden en dorpen de gezelligheid en drukte. Voor elk wat wils!

Ideale accommodaties voor een Visweekend in Nederland

Op vis-vakanties.nl vind je verscheidene accommodaties waar je kunt verblijven tijdens een visweekend in Nederland. De accommodaties zijn van alle gemakken en faciliteiten voorzien. Overnachten kan onder andere in een huuraccommodatie zoals een bungalow, luxe vakantiehuis, trekkershut, appartement, safaritent, chalet, lodge, villa of stacaravan. Een deel van deze accommodaties ligt zelfs pal aan het water!

Tevens kun je ervoor kiezen om te kamperen, er zijn verschillende plaatsen zoals een basisplaats, comfortplaats, strandplaats, (luxe) comfortplaats XL of een kampeerplaats met privé sanitair. Ben je met een groep? Geen zorgen, er zijn namelijk groepsaccommodaties tot maximaal 56 personen! Bijzonder overnachten kan onder andere in een Reggehooiberg op Vakantiepark Mölke.

Viswater

Alle accommodaties voor een perfect visweekend in Nederland bevinden zich op een camping, vakantie-, recreatie-, villa- of bungalowpark. Er is dus genoeg te beleven voor jong en oud! Zowel de parken als de omgeving zijn zeer geschikt voor visliefhebbers. De parken bevatten vaak een eigen visvijver en/of zijn gelegen aan viswater. Er kan gevist worden op onder andere karpervissen, witvissen, roofvissen en zeevissen.

Bekijk snel het aanbod op vis-vakanties.nl en vind de perfecte accommodatie voor jouw visvakantie

visvakantie-nederland

rcn-de-potten-sl6-luxe-6-persoons-bungalow-rcn-de-potten-5

ardoercamping-paardekreek-2-8