Vakantie op de Waddeneilanden aan het water

Het is niet moeilijk om een vakantie op de Waddeneilanden aan het water te vieren. Water is hier meer dan voldoende aanwezig. Niet alleen zijn er prachtige campings en vakantieparken direct aan zee te vinden, maar er zijn ook leuke parken die een eigen visvijver hebben. Meer dan voldoende gelegenheid om een leuke vis-vakantie te organiseren op de Waddeneilanden. Ieder eiland heeft een eigen charme en karakter. Eigenlijk is het de moeite waard om alle Waddeneilanden eens te bezoeken voor een leuke visvakantie. Dit kan natuurlijk uitstekend worden gecombineerd met een onvergetelijke familievakantie.

Toon filteropties
De Cocksdorp Noord-Holland De Krim Texel
  • Prachtige visvijver
  • Schitterende omgeving
  • Luxe, comfort en vermaak
Bekijken
Schiermonnikoog Friesland Go Parcs Strandresort Schier
  • Luxe accommodaties
  • Overdekt zwembad en sauna's
  • 400 meter lopen naar het strand
Bekijken
Hollum Friesland Boomhiemke Vakantiepark Ameland
  • Voorzien van veel faciliteiten
  • Prachtige natuur
  • Van alles te beleven voor jong en oud
Bekijken

Campings en vakantieparken aan het water         

Er zijn leuke campings en vakantieparken aan het water op ieder Waddeneiland. Ga voor een gezellige camping op Ameland of Vlieland, kies voor een sfeervolle bungalow op Terschelling of combineer een visvakantie met een gezinsvakantie op Texel of Schiermonnikoog. Het is allemaal mogelijk. Het mooie is natuurlijk wel dat u niet alleen kunt vissen in visvijvers, maar u kunt ook de zee op om te gaan zeevissen. Dat is voor de echte visser toch wel de ultieme belevenis. Natuurlijk is er in en om deze campings en vakantieparken ook meer dan voldoende vertier voor de eventuele andere gezinsleden die lekker mee gaan op vakantie. Niemand hoeft zich te vervelen op de Waddeneilanden, zelfs de meest kleine kinderen niet. Uiteraard zijn er ook campings en parken waar u met de hond welkom bent.

 

Vis-vakanties op de Waddeneilanden

Bij Vis-Vakanties.nl kunt u de beste en leukste campings en bungalowparken vinden voor onvergetelijke familie- en visvakanties. U kunt de vakanties eenvoudig online bekijken, of de voorkeur uit gaat naar Texel, Terschelling, Schiermonnikoog, Vlieland of Ameland. Ga genieten van het vissen in een mooie visvijver op een park of camping, of stap op de boot en ga mee voor een dagje zeevissen. U zult er ongetwijfeld van genieten.